ایا میتوان در زادگاه روزه کامل گرفت؟

پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
در صورتی که در زادگاه رشد و نمو کرده و از آن جا اعراض نکرده، یعنی قصد بازگشت برای زندگی دائم را در زادگاه داشته باشید، زادگاه وطن اصلی حساب می شود و نماز شما تمام است و روزه هم صحیح است.
اما اگر از زادگاه اعراض کرده، یعنی قصد بازگشت برای زندگی دائم را در آن جا نداشته باشید، زادگاه وطن حساب نمی شود و در آن جا حکم مسافر را دارید و نماز شکسته است . روزه هم نمی توانید بگیرید مگر آن که قصد ماندن ده روز داشته باشید.(1)
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبة الإستفتائات، سؤال 682، 695، 700 و 703.