سلام
مدت زیادی است که سوالاتی که برای خیلی ها پیش میاد ذهن من رو درگیر خودش کرده,به طوری که دائمأ به آن ها فکر می کنم مطالعه می کنم پرسش می کنم اما هیج جوابی پیدا نمی کنم.هر پاسخی را که می شنوم صرفأ نوعی راضی کردن می دانم هیچ اساس محکمی وجود ندارد.با دلایلی مثل آزمایش خیر کثیر در برابر شر قلیل و .... سعی در توجیه داریم.و یا با استناد به قرآن که اگر بگوییم چرا پاسخ این است که کلام وحی است و لا غیر!
حال اگر جوابی قانع کننده برای من دارید بگویید حتی مایل به مباحثه نیز هستم.
دوست عزیز ؛ روحیه حقیقت جو و کمال طلب شما را می ستاییم و امیدواریم که در این مسیر به دور از آفت های محتمل به سر منزل مقصود برسید .
نمی دانیم تا کنون با چه شخص یا اشخاصی به بحث و گفتگو نشسته اید و یا پاسخ کدام نهاد و مرجعی شما را این گونه ناراحت و آشفته نموده است که گمان می کنید پاسخی منطقی به این قبیل سوالات وجود ندارد.
در هر حال مطمئن باشید مبنا و معیار عملکرد محققان این مرکز کشف حقیقت و ارائه پاسخ های منطقی و قبال قبول از منظر عقل و خرد و به دور از هر نوع پیش داوری است؛ در صورت تمایل می توانید سوالات خود را به طور روشن و واضح با ما در میان بگذارید تا در مورد پاسخ آن ها به بحث و گفتگوی مکتوب بپردازیم .
در صورت تمایل به بحث های شفاهی هم می توانید با بخش تلفنی مرکز (با شماره : 09640) و یا اتاق های گفتگو در سایت های مرتبط با مرکز که در سایت : pasokhgoo.ir معرفی شده و یا بخش آنلاین تماس برقرار نمایید. منتظر نامه های بعدی شما هستیم.






