اکستنشن مو چه با موی طبیعی و چه با موی مصنوعی، نیاز به غسل ندارد و نیز نیازی نیست در غسل موهای اضافه شده هم شسته شوند اما اگر موهای اضافه شده با چسب یا شیوه دیگری که مانع رسیدن آب به موهای طبیعی است وصل شده باشد مانع از غسل است و باید برطرف شود و اگر براحتی ممکن نیست غسل جبیره ای باید انجام گیرد. (1)
لازم به ذکر است در صورتی که موی طبیعی کافر یا سگ برای اکستنشن استفاده شده باشد نجس است و قابل تطهیر هم نیست. (2)

لطفا در نامه بعدی نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید.

پی نوشت:
1. سئوال از دفتر آیت الله خامنه ای در قم (7746666-0251).
2. امام خمینی، توضیح المسائل م 86 و 104 (مطابق با نظر آیت الله خامنه ای).