به ناك حضرت دوست كه هرچه داريم از اوست
با سلام
نميدونم از كجا شروع كنم ، از وقتي يادم هميشه با زور نماز خوندم ، از وقتي ( 2 سال ) كه زن گرفتم اطلا" با هم ميونمون خوب نيست ؛ چيكار كنم ؟ الن خيلي وقت كه نمازو روزه نميخونم ؛ تو را به خداي احد و واحد كمكم كنيد ؛ ميدونم كه خدا دوستم داره و هميشه بهم نزديك ، اما من قدرشو نميدونم . وقتي هم با زنم دعوامون ميشه هم من اونو ميزنم و هم اون منو ، بگيد چيكار كنيم ؛ زندگيمو دوست دارم .
پرسشگرگرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
در پاسخ به سؤال شما مطالبی را در قالب نکات زیر تقدیم می داریم:
1. تعجب ما این است که شما خدا را به نام دوست خطاب می کنید و او را یکتا و واحد می دانید و هر چه دارید را از او می دانید؛ اما با این حال به زور نماز می خوانید! آیا کسی که مالک همه دارایی و بود و نبود شماست، سزاوار نیست که برای تشکر از او که نعمات فراوانی را در اختیار شما قرار داده است، به حمد و ثنای او بپردازید و برای او نماز گذارید؟ این که شما به زور نماز می خوانید و یا در حال حاضر نماز نمی خوانید و روزه نمی گیرید، به این خاطر است که هنوز شناخت درستی از خداوند و خالق هستی و فلسفه نماز و روزه و مباحث بلند و حیات بخش دین ندارید و الا اگر کسی واقعاً نماز و روزه را غذای روح و جان خود بداند و ارتباط با ذات لایزال الهی را مایه قوت قلب و آرامش حقیقی خود و برکت زندگی بداند، محال است به این سادگیها در این خصوص سستی و کوتاهی کند و از انجام فرایض دینی شانه خالی کند و طفره برود.
2. مسلماً شما که خدا را دوست دارید و می دانید که خداوند مهربان نیز شما را دوست دارد و به شما از هر کسی نزدیکتر بوده و صدای شما را می شنود، بایستی بیش از این قدر او را بدانید و به رحمت بی پایان و بی کران الهی چنگ بزنید و توشهای برگیرید. ماه مبارک رمضان، ماه ضیافت و میهمانی الهی فرصت و مغتنم مناسبی است که در خوان رحمت الهی قرار گیرید و با دانش افزایی در خصوص هدف آفرینش و خلقت و با خودشناسی به خداشناسی برسید و از پیشینه سوء خود درس عبرت گرفته و از گذشته خود توبه کنید و در مسیر هدایت قرار بگیرید و طریق بندگی را طی نمایید و از بندگان مخلِص و خالص شده پروردگار گردید.
3. شكی بر این نيست كه زن و شوهر از دو خانواده و در دو فرهنگ جداگانه پرورش يافته اند. طرز فكرها، سليقه ها، طرز تلقّى ها و برداشت ها متفاوتند و ممكن است درباره هر مسئله اختلاف نظر وجود داشته باشد. با این وصف وجود اختلاف نظر بین همسران تا حدودی طبیعی است ولی این که آنان به جای حل اختلافات و مشکلات زندگی، آنها را به بحران تبدیل کنند و به آشوب بکشانند و رویاروی هم صف آرایی کنند و احیاناً به دعوا و کتک کاری هم بپردازند، کاری غیر طبیعی و خارج از شأن خانواده و تعهدات زندگی مشترک می باشد. این گونه وقایع و رخدادها، بیانگر این است که شما مهارت حل مسئله و برخی از مهارتهای زندگی را نمی دانید و اجازه می دهید مسائل زندگی بر شما غلبه کند و شما و همسرتان را به جان هم بیندازد.
4. اگر واقعاً شما زندگی خودتان را دوست دارید، توصیه اکید ما این است که برای حل مشکلات زندگی و آشنایی با مهارتهای زندگی و شناسایی عوامل پیدایش مشکلات زندگی و اختلافات، به اتفاق همسرتان به کلینک مشاوره و روانشناسی معتبر مراجعه کنید، امروزه با پیشرفت علوم، روانشناسان و خانواده درمانگران هم در مسائل خانواده جدی تر وارد شده اند و مشکلات خانواده را با دقت رصد می کند و راهکارهای جدید و کارآمدی برای درمان و حل مشکلات و اختلافات خانوادگی، ارائه می دهند. توصیه می شود، مسائل خود را با خانواده درمانگران در میان گذاشته و برای حل مشکلات خود از آنها استمداد بطلبید.
5. در ضمن می توانید با سامانه «09640» تماس بگیرید و با مشاورین این مرکز به صورت تلفنی در مسائل خانواده و دینی و اعتقادی گفتگو کنید و برای حل مشکلات زندگی خود چاره جویی نمایید. به هیچ وجه اجازه ندهید برخی مسائل پیش پاافتاده و کم اهمیت و ناچیز، این گونه زندگی شما را متلاشی کند و روابط شما با همسرتان را سرد و بی روح و البته پر تنش گرداند.
6. می توانید با شناسایی عوامل پیدایش اختلافات و قطع آن ها و حذف زمینه ایجاد اختلافات و نیز فراگیری بسیاری از فنون زندگی و همسرداری و ارتباط مؤثر با همسر، به زندگی خود جان تازهای ببخشید و زندگی خود را با همسرتان از نو آغاز کنید و با ارتباطی که با خداوند بی همتا برقرار می کنید، همواره به درگاه او دعا کنید و شادکامی و خوشبختی زندگی خود را از او طلب کنید که به یقین خداوند مهربان و الفت بخش، پیوند دهنده قلوب از هم گسسته خواهد بود.






