پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباط تان با این مرکز.
باید چهار رگ بزرگ گردن را از پایین برآمدگی گلو ببرند.
برآمدگی گلو با دست کشیدن قابل تشخیص است.
احتیاط آن است که نخاع حیوان قطع نشود.
باید با سرعتی این کار را بکنند که حیوان در بین بریدن رگ ها نمیرد و به طور معمول بریدن چهار رگ پشت سر هم باشد، یعنی: اگر برخی از رگ ها را ببرند و صبر کنند تا حیوان بمیرد،بعد بقیه رگ ها را ببرند، حیوان حلال نمی شود یا برخی از رگ ها را ببرند و صبر کنند،به طوری که بریدن رگ ها پشت سر هم نباشد، گر چه بین بریدن حیوان نمیرد، اما اشکال دارد. (1)
پی نوشت:
1. امام خمینی، توضیح المسائل ،م 2462؛ تحریر الوسیله،ج 2،ص 152،م 20 (مطابق با نظر آیت الله خامنه ای ).