به نام خدا

سلام و درود بر شما.اعیاد شعبانیه رو خدمت شما عزیزان تبریک عرض می کنم

چند تا سوال در مورد خمس داشتم

1: مرجع خودم حضرت ایت الله وحید خراسانی هستند ولی مرجع مادرم و خواهر های من جناب اقای خامنه ای هستند.متاسافانه پدرم در مورد مسله خمس سست هستند و به ان اعتقاد ندارند وممکن است که ما از مالی مصرف کنیم که خمس ان داده نشده باشد(در بعضی از موارد احتمال ان زیاد است).با هم بحث کرده ایم ولی فایدهای نداشته است.حال میخواستم بدانم که شرایط ما که از مال خمس داده نشده استفاده میکنیم چیست؟

2:اما خودم میخواستم بدانم در شهر سمنان خمس خود را به چه کسی باید تحویل بدهم

بسیار ممنون از شما هستم

التماس دعا

@@@@پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز.
پرسشگر گرامی ، اگر انسان یقین داشته باشد ، در مالی که می خواهد مصرف کند ، خمس واجب بوده و پدر پرداخت نکرده است (مثلا یقین کند که یک کیسه برنج یک سال مانده و بعد از یک سال خمسش را نداده اند و از همان برنج غذا درست کردند،) تنها در این صورت نمی تواند در آن مال تصرف کند اما یقین به راحتی به دست نمی آید و تحقیق هم در این زمینه لازم نیست.
اگر انسان یقین داشته باشد که خمس واجب است، برای تصرف باید از دفتر مرجع تقلید خود اجازه بگیرد.
برای پرداخت خمس می توانید مبلغ خمس را به حساب حضرت آیت الله وحید خراسانی به شماره حساب سیبا (0101054506005) واریز کنید.(1)
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر آیت الله وحید خراسانی(7740611-0251)