بنام خدا
شغل من ازاد است تا سال گذشته كم بيش كارم بد نبود اما:
در تاريخ 10/8/88 يك اتومبيل خريدم و پول آن را روز 18/8/88 پرداخت كردم از همان روز 18/8 تا حدود 100 روز هيچ مشتري نداشتيم و بعد از آن گاهي يك مشتري مي آمد اكثراً مي آيند سؤال مي كنند و تا پاي قرارداد هم مي آيند ولي ناگهان پشيمان مي شوند.
حتي ماشينم راهم مي خواهم بفروشم تاكنون حدود 50 مشتري امده و به قيمت آنها هم راضي شده ام اما ناگهان هنگام قرارداد پشيمان مي شوند.
كسب و كارم حلال است و تاجائي كه مي دانم مال حرام يا عاق والدين ويا بدهي شرعي بر گردنم نيست.
نمي دانم چه كنم انواع ذكر هاو سوره هاراهم خوانده ام. فعلا هم در ورشكستگي كامل بسر مي برم
لطفاً از علامه حسن زاده آملي يا يكي از علما مثل ايشان سؤال بفرمائيد
با تشكر فراوان
پرسشگر گرامی با سلام و سپاس از ارتباطتان با این مرکز
برادر گرامی !متأسفانه ما به علامه حسن زاده یا امثال ایشان دسترسی نداریم.
امير المومنين عليه السلام مي فرمايد:«الدَّهْرُ يَوْمَانِ يَوْمٌ لَكَ وَ يَوْمٌ عَلَيْكَ فَإِذَا كَانَ لَكَ فَلَا تَبْطَرْ وَ إِذَا كَانَ عَلَيْكَ فَاصْبِر؛
روزگار دو روز است ،روزى به سود تو مي باشد و روزى به زيانت، اگر به سود تو بود، خوشحالى نكن، و اگر به زيانت بود، شكيبائى داشته باش.(1)
براي شما روزگار چنین شده كه به نفع تان نيست، بايد صبر كنيد تا گشايشي حاصل شود كه «إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ يُسْرا؛آرى، با دشوارى، آسانى است»(2) اما بدانید کلید وسعت رزق و روزی ،خوش اخلاقی و مدارا کردن با دیگران به ویژه خانواده و صله رحم است .
در عين حال بيكار نباشيد . دنبال رزق و روزي خود باشيد . هر روز به اميد كسب روزي از منزل بيرون برويد،که خدا رزاق است.
اين اعمال را هم توصيه مي كنيم انجام دهید:
1.دعاي توسل را هر روز بخوانيد تا مشكل تان حل شود.
2.در روايت آمده: فراوان استغفار نموده و سوره قدر را زياد بخوانيد.(3)
3.هر گاه به خانه خود برگشتى ،هنگام وارد شدن بگو:
«بسم اللَّه و باللَّه، أشهد أن لا إله إلّا اللَّه وحده لا شريك له، و أشهد أنّ محمّدا عبده و رسوله صلّى اللَّه عليه و آله؛
«با نام خدا و با استمداد از او، شهادت مىدهم كه خدايى غير از اللَّه وجود نداشته ،در حالى كه تنهاست و شريكى بر او نيست، و شهادت مىدهم كه محمد صلّى اللَّه عليه و آله بنده و پيامبر اوست».
سپس اگر كسى در خانه بود، بر آنان سلام كن، و اگر كسى در خانه نبود ،شهادتين را گفته و سپس بگو:
«السّلام على محمّد بن عبد اللَّه خاتم النّبيين، السّلام على الأئمّة الهادين المهديّين، السّلام علينا و على عباد اللَّه الصّالحين؛
«سلام بر محمد بن عبداللَّه آخرين پيامبر، سلام بر امامان هدايتكننده و هدايت شده. سلام بر ما و بر بندگان شايسته خداوند».(4)
4.به توصيه آيت الله بهجت بعد از هر نماز:
أ-سه بار صلوات .
ب-سه بار دعاي «اللّهمّ أغنني بحلالك عن حرامك و بفضلك عمّن سواك».
ج-سه بار صلوات بفرستيد.
5. براي امام جواد عليه السلام نذري كنيد.
6. امام صادق عليه السّلام فرمود: هر كه سوره واقعه را هر شب جمعه تلاوت كند،خداوند او را دوست بدارد. مهر و دوستى او را در دل همه مردم افكند. تلاوتگر هرگز در دنيا به درماندگى و تهيدستى و ندارى و آفتى از آفتهاى دنيا گرفتار نيايد. از رفيقان و همنشينان امير مؤمنان عليه السّلام باشد . اين سوره تنها از آن امير مؤمنان عليه السّلام است . هيچ كس با او در اين سوره شريك نيست.(5)
با صبر و تلاش و درخواست از خداوند ان شاءالله مشکل تان حل می شود.
موفق باشید.
پي نوشت ها:
1.سید رضی،نهج البلاغة، ص 546، هجرت،قم،1414 ق.
2.شرح(94)آیه6.
3.الآداب الدينية للخزانة المعينية با ترجمه عابدى، ص 289.
4.همان،ص290.
5. شیخ صدوق،ثواب الاعمال و عقاب الاعمال،ترجمه صادق حسن زاده،ص268، ارمغان طوبى،تهران، 1382 ش.






