در قرآن بحث از قوم لوط شده و اشاره به قومی دارد که لواط می کردند و زنان آنها بی شوهر می ماندند ولیکن این کلمه به معنی همجنس بازی مردان با هم است .
از امام صادق و سایر ائمه ذکر شده است که اگر از ما حدیثی شنیدید آن را با قرآن مقایسه کنید و اگر درست بود بپذیرید.
من در قرآن جایی ندیدم که همجنس بازی زن با زن را مذموم یا گناه اعلام کرده باشند.
لطفا اگر جایی را در قرآن سراغ دارید که این موضوع را رد کند فورا اعلام کنید.

پرسشگر گرامي با عرض سلام و سپاس به خاطر ارتباطتان با اين مركز
احادیثی از امامان معصوم نقل شده است که بر موضوع"مساحقه" همجنس بازی زن با زن در قرآن اشاره دارد.
کتاب کافی ذيل آيه شریفه " كَذَّبَتْ قَبْلَهُمْ قَوْمُ نُوحٍ وَ أَصْحابُ الرَّسِّ وَ ثَمُودُ" از یکی از اصحاب امام صادق سلام الله علیه به نام هشام روايت كرده: حضور حضرت امام صادق (ع) بودم، بانویى از حضرت كيفر مساحقه زنان را با يكديگر سؤال نمود ، امام در جواب او فرمود : حد آن ها حد زنا مي باشد . زن عرض كرد: آيا خدای متعال اين موضوع را در قرآن بيان کرده، فرمود: بلى آن ها زنان اصحاب رسّ بودند كه مرتكب اين عمل زشت مي شدند.(1)
در جایی دیگر بیان شده است:
دو نفر زن از امام صادق سلام الله علیه پرسيدند: آيا افتادن زن روى زنى ديگر را در كتاب خدا حرام مى‏دانى؟ فرمود: بلى، اين عمل همان زنان است كه در عهد تبّع مى‏زيستند و آن زنانی اند كه با رسّ بودند. كسانى كه چنين كنند، بر ايشان جلباب (چادر)، زره، كمربند، تاج و چكمه‏اى از آتش درست كرده ، روى همه آن ها پارچه‏اى غليظ و خشك و متعفن از آتش بر تن شان مى‏كنند. اين مساله را به همه زنان خود ياد دهيد.(2)
بعضی دیگر نوشته اند:
بعيد نيست مراد از "الفاحشة" در آیه شریفه "وَ اللَّاتِي يَأْتِينَ الْفاحِشَةَ ..." مساحقه (همجنس گرايى زنان) باشد . لفظ "يأتين" دلالت بر استمرار دارد، يعنى اين كار را به طور مرتب انجام می دهند. به همین دلیل نظر آیه شریفه این است که اگر كسانى از زنان شما مرتكب چنين كارى شوند، براى اثبات آن چهار نفر شاهد بگيريد.....(3)
در روايت آمده : روايات را بر قرآن عرضه كنيد. اگر مخالف قرآن بود ، به ديوار بزنيد.
نفرموده : بايد موافق هم باشد و گرنه بايد هر چه را كه در روايت آمده اما در قرآن ذكر نشده ، جعلي دانست، مثلا روايت مي فرمايد: نماز صبح دو ركعت است. در كجاي قرآن تعداد ركعت نماز صبح آمده تا اين روايت موافق آن باشد؟ پس روايت نبايد مخالف قرآن باشد. قرآن راجع به مساحقه چيزي نفرموده، اما در روايات آمده است.
پی نوشت ها:
1.بروجردی ، تفسير جامع، تهران ،انتشارات صدر ، 1366 شمسی، ج‏6، ص 418.
2.موسوی ، ترجمه تفسیر الميزان، قم انتشارات جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ، 1374 شمسی، ج‏15، ص 304.
3. قرشی ،تفسير أحسن الحديث، تهران، انتشارات بنیاد بعثت، 1377 شمسی ، ج‏2، ص 321.