با سلام. اللهم عجل لولیک فرج . متاسفانه بنده نماز قضا دارم و به لطف خداوند لطیف چند وقتی است که باخدای خود عهد کرده ام که هر شب قضای یک روز را بخوانم اما در بعضی مواقع به علت خستگی و یا ... توفیق خواندن نماز قضایم را ندارم ضمنا لازم به ذکر است که نعداد نمازهای قضایم دقیقا مشخص نیست حال از شما تقاضا دارم بفرمائید که رعایت نکردن این موضوع باعث گناه و رنجش خداوند می شود یا خیر و در مورد اینکه تعداد نماز های قضایم مشخص نیست باید چگونه عمل نمایم . از خداوند متعال به خاطر تمامی نعمت هایش به عددی که خود واقف به آن است سپاسگزارم و از او برای شما زحمت کشان عاقبت به خیری و توفیق روزافزون مسئلت دارم .
امید است به لطف خداوند متعال انقلاب هایی که اکنون در حال بروز است بزودی با ظهور آقا امام زمان (عج ) همراه باشد و ما از خادمان و شاهدان راه آن حضرت باشیم . به لطف خدا

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مركز
تعیین کردن وقت برای خواندن نماز های قضا و عمل نکردن به آن باعث گناه و رنجش خداوند متعال نمی شود . هر وقت توانستی ،می توانی نماز های قضا را بخوانی.
هر مقدار که یقین داری نماز از شما قضا شده ، باید قضا کنی و کافی است. اگر نمی دانی یک ماه نماز قضا داری یا دو ماه، یک ماه را بخوانی، کفایت می کند.(1)
پی نوشت:
1. امام خمینی ،توضیح المسائل، م1372و1383.