با سلام حكم خالكوبي روي بدن مرد چيست ؟ آيا در جايي كه به وضو مربوط نباشد انجام شود حرام است ؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با این مرکز
خالکوبی برای مرد ها در صورتی که ضرر نداشته و عکس و تصویری هم که ترویج فساد است، در بدن خالکوبی نشود ، اشکال ندارد، همچنین نباید اسم های خداوند و معصومین (علیهم السلام) خالکوبی شود .(1)
اگر خالکوبى فقط رنگ باشد و یا زیر پوست بوده و بر ظاهر پوست چیزى که مانع از رسیدن آب بر آن شود، وجود نداشته باشد، وضو و غسل و نماز صحیح است.(2)
لطفا هرگاه سوال شرعی می پرسید ،نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهیم .
پی نوشت ها:
1. سوال تلفنی از دفتر(7746666-0251) آیت الله خامنه ای .
2. آیت الله خامنه ای، رساله اجوبه استفتائات، س 144.