با سلام
من شنیده ام مراسم سالگرد را باید قبل از ورود به سال جدید بگیریم
حتی اگر کسی در اسفند فوت کرده باشد.
آیا درست است؟

پرسشگر گرامی باسلام و تشکر از ارتباط با این مرکز.
در زمان سالگرد برای اموات روایت خاصی وجود ندارد . این امور بستگی به رسم و عادت منطقه و شهر دارد . اگر مشکل خاصی نداشته باشد، اجباری در مراعات رسوم و عادات نیست.
اما اصل برقراری مراسم (هفتم ، چهلم ، سالگرد و...) برای اموات و یاد آن ها امری پسندیده و خوب می باشد.(1)
لطفا هر گاه سوال شرعی می پرسید ،نام مرجع تقلید خود را ذکر کنید تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهیم.
پی نوشت :
1. سوال تلفنی از دفتر( 7746666-0251) آیت الله خامنه ای .