من دچار کمردرد شدید هستم بطوریکه سه ماه و نیم استراحت مطلق بودم . به اینجانب پیشنهاد شده از روغن خوک استفاده کنک البته لازم بذکر است کسانی که این پیشنهاد را داه اند خودشان چند سال پیش از آن استفاده نموده اند و جواب گرفته اند. از طرفی برخی می گویند که چون گوشت خوک حرام است نباید از روغن آن استفاده کنم اگر حرف آنها درست باشد گوشت مار هم حرام است ولی از سم آن برای دارو استفاده می کنند. از شما خواهشنمدم در این مورد مرا راهنمایی کنیدو در صورت استفاده کردن نماز م به چه صورت باید خوانده شود؟

با عرض سلام و تشکر از ارتباط تان با این مرکز.
استفاده از روغن خوک برای کمر درد یعنی مالیدن آن بر کمر اشکال ندارد . موقع نماز باید شسته شود.چون نماز با بدن و لباس نجس باطل است.(1)
تا مدتی که می خواهی از روغن خوک استفاده کنی ،می توانی در نزدیکی های غروب آفتاب جای نجس را بشویی و نماز ظهر و عصر را بخوانی . موقع اذان مغرب در اول وقت نماز مغرب و عشا را بخوانی و بعد روغن را بمالی تا نماز صبح بماند و موقع نماز صبح بشویی و بعد از نماز صبح مجددا روغن را بمالی؛یعنی در شبانه روز فقط دوبار بشویی.

در ارتباط های بعدی نام مرجع خود را ذکر کنید.
پی نوشت:
1. امام خمینی ،توضیح المسائل، م799.