با سلام

1: آن روایت یا حدیث خیلی معروفی که از پیامبر (ص) در مورد سفارش قبل از خواب به حضرت فاطمه زهرا (س) وجود دارد ، آیا گفتن آنها بدین شکل صحیح است؟ :

1- 3بار خواندن سوره توحید
2- اللهم صل علی محمد و آل محمد و صل علی جمیع الانبیا المرسلین
3- اللهم غفر للمومنین و المومنات و المسلین و المسلمات الاحیا و منهم الاموات
4- 1بار سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر

2: آیا منظور از گفتن شهادتین در وقت قبل از خواب اینان هستند؟ :

-اشهد ان لا اله الا الله/2بار
-اشهد ان محمد رسول الله/2بار
-اشهد ان علیا ولی الله/2بار
-اشهد ان فاطمه عصمت الکبری/2بار

آیا گفتن شهادتین بدین صورت صحیح و درست است؟

پرسشگر گرامی با سلام سپاس از ارتباط تان با این مرکز
حضرت زهرا(س) می فرماید: در وقتی که بستر خواب را گسترده بودم ، رسول خدا (ص) بر من وارد شد و فرمود : نخواب مگر آن که چهار کار را انجام دهی:
قرآن را ختم کنی . پیامبران را شفیعت کنی . مومنان را از خود راضی کنی . حج عمره ای را به جا آوری ، سپس پیامبر شروع به خواندن نماز کرد ، صبر کردم تا نمازش تمام شد ، گفتم: به چهار چیز مرا امر کردی در حالی که بر آن ها قادر نیستم . حضرت تبسمی کرد و فرمود:
چون قل هو الله احد را 3 بار بخوانی ،مثل این است که قرآن را ختم کرده ای .
چون بر من و پیامبران پیش از من صلوات بفرستی ،شفاعت کنندگان تو در روز قیامت خواهیم بود .
چون برای مومنان استغفار کنی آنان از تو راضی خواهند شد .
چون بگوئی« سبحان الله و الحمدلله و لا اله الا الله و الله اکبر »حج و عمره ای را انجام داده ای (1)
در روایت مذکور شهادتین اصلا وارد نشده است . در پاسخ سوال دوم شما باید گفت که گفتن این اذکار و شهادات قبل از خواب اشکالی ندارد . امری پسندیده است. چون نشانه شیعه و مومن بودن ما است . شهادتین یعنی گواهی دادن بر دو چیز که به وسیله آن استمرار مسلمانیت را بر خود تلقین می کنیم . واضح است که منظور این دو چیز است :
اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمد رسول الله
پی نوشت:
1. فاطمه الزهراء بهجه قلب المصطفی، ج 1 ،ص 304؛خلاصه الاذکار ،ص70.