چرا گذاشتن نام "طه" برای فرزند را مکروه میدانند؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
در خصوص كراهت نام گذاري كودك به «طه» روايتي را نيافتيم. اما درباره «ياسين» در روايتي از امام باقر يا امام صادق (عليهماالسلام) نقل شده كه فرموده اند: «هَذَا مُحَمَّدٌ قَدْ أُذِنَ لَهُمْ فِي التَّسْمِيَةِ بِهِ، فَمَنْ أُذِنَ لَهُمْ فِي يس؛ (1)
محمد نامي است كه اجازه نامگذاري به آن داده شده ، اما چه كسي به آن ها اجازه داده كه به ياسين نام گذاري نمايند؟»
اين روايت دلالت بر اين دارد كه ياسين يكي از اسامي پيامبر (ص) است . نام گذاري به نام محمد جايز و به نام ياسين مكروه است . علامه مجلسي در شرح اين روايت متذكر شده اند: ممكن است گفته شود كه نام گذاري به اسامي انبيا جايز و مستحب ، ولي نام گذاري به القاب انبيا كه براي تعظيم و بزرگداشت آن ها اطلاق شده مانند رسول و نذير و بشير و طه و يس مكروه مي باشد. (2)
روایتی که دلالت بر کراهت نام گذاری به طه داشته باشد نیافتیم.
پي نوشت ها:
1. فروع كافي، ج 6، ص 20.
2. مرآة العقول ، ج‌، ص 36‌.