بعد از ادتحال ملكوتي مرجع عاليقدر ايتالله بهجت با نوجه به سوابق علمي ايتالله سبحاني ايشان را به عنوان مرجع انتخاب نمودم حل با عنايت به بحث هاي شرايط انتخاب مرجع مبني بر اينكه جايز بودن تقليد بر مرجع متوفي در صورت اعلم بودن ويا بودن مرجع اعلمتر در قيد حيات از شما تقاضا دارم كه راهنمايي فرماييد ايا انتخاب درستي انجام دادهام يا در غير اينصورت راهنمايي فرماييد

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با این مرکز.
اگر آیت الله سبحانی را با استفاده از راه های شناخت مرجع اعلم انتخاب نموده اید ، تقلیدتان صحیح است.
راه های شناخت مرجع تقلید اعلم چنین است:
اول : انسان یقین کند ، مثل آن که از اهل علم باشد و بتواند مجتهد و اعلم را بشناسد.
دوم : دو نفر عالم عادل که مى توانند مجتهد و اعلم را تشخیص دهند، مجتهد یا اعلم بودن کسى را تصدیق کنند ، به شرط آن که دو نفر عالم عادل دیگر با گفته آنان مخالفت ننمایند .
سوم : اجتهاد و اعلم بودن شخصی به حدی شایع باشد که از آن شیوع و شهرت برای انسان علم یا اطمینان حاصل شود .(1)
اگر شناختن اعلم مشکل باشد، باید از کسى تقلید کند که گمان به اعلم بودن او دارد ، بلکه اگر احتمال ضعیفى هم بدهد که کسى اعلم است و احتمال اعلم بودن دیگری را ندهد ، باید از همان کس تقلید نماید. اگر چند نفر در نظر او اعلم از دیگران و با یکدیگر مساوى باشند، باید از یکى از آنان تقلید کند.
پی نوشت:
1. توضیح المسائل مراجع، ج 1، م 3.