دختری هستم 23 ساله نمیدانم موقع استمنا ترشحی که خارج میشود منیست یا خیر و همیشه در شکم که غسل کنم یا خیر. لطفا به من بگویید منی دختر چه ویژه گی هایی دارد؟

پرسشگر گرامی با سلام و تشکر و تسلیت ایام عزای امام حسین (ع)
اگر در اثر استمنا به اوج لذت جنسی می رسید و در این حالت مایعی از شما خارج می شود، حکم منی را دارد و غسل جنابت بر شما واجب می شود.
اما اگر به اوج لذت جنسی نمی رسید و یا در این حالت مایعی خارج نمی شود و یا شک دارید که به اوج لذت جنسی می رسید یا نه، غسل واجب نمی شود.
برای هر مایعی که از زن خارج می شود ، غسل واجب نیست، بلکه اگر زن بر اثر تحریک های جنسی به قدری تحریک شود که به اوج لذت و شهوت جنسی برسد و در آن حال مایعی از او خارج شود ، جنب می شود. اگر به اوج لذت نرسد و مایع خارج شود و یا به اوج لذت برسد ، ولی مایعی خارج نشود و یا شک کند که مایعی خارج شد یا نه و یا شک کند که دراوج لذت جنسی رسیده یا نه، جنب نمی شود و غسل لازم نیست(1).
اوج لذت جنسي يعني حالتي که بعد از آن تحريك ها ي جنسي خوش آيند و لذت بخش کاهش پيدا مي کند و اصطلاحاً‌ به‌ آن ارگاسم مي گويند.
پی نوشت:
1. آیت الله خامنه ای، اجوبه الإستفتائات، سؤال 171.