با سلام
پدر من در اوایل ازدواجش از نظر مالی تامین بود و هیچ مشکلی از این بابت نداشت.پس از چند سال (حدودا 12 سال) یک مرتبه هر چه که داشت از دست داد .دو باب منزل دو مغازه و زمین هایی که داشت همه را یکباره از دست داد.هر کاری که انجام می داد زندگییش را درست کند نمی شد.دست به هر کاری می زد کارش انجام نمی شد ودوباره ضرر می کرد .حتی کارهایی که مطمئن بود که اگر انجام دهد صدرصد زندگیش روبه راه می شود ولی باز هم به در بسته می خورد.حتی پیش دعا نویس هم رفته اند وهمه انها گفته اند که تو را طلسم کرده اند که به این سادگی ها باز نمی شود.و ما اطلاع داریم که چه کسی ما را طلسم کرده اند.او یک سر حیوان را در قبرستان چال کرده است. می خواهم بدانم چگونه می شود این طلسم را باز کرد؟اگر شما فردی اشنا به این امور را می شناسید به من معرفی کنید.از شما بی نهایت سپاس گذارم.

برادر گرامی ! با عرض سلام و تشکر از اعتمادتان به این مرکز
اکثر این گونه باورها (شانس و اقبال ،بخت و ستاره یا سحر و جادو و طلسم)که در مردم وجود دارد، نه پایه و اساس عقلی و علمی دارد و نه دینی آن قسم از سحر و طلسم که در برخی کتب دینی آمده است، اگر چه اصلش واقعیت دارد ،ولی اصل و حقیقت آن در دسترس مردم و شیادان نیست.بنا براین ذهن خود را از این حرف های بی اساس و خرافی پاک کن. بدان که زمام امور در اختیار خداوند است .با توکل و دعا و راز و نیاز با او و توسل به معصومین علیهم السلام ، به لطف و رحمت خدا امیدوار باش.دعاهای زیر و دستور عمل آیت العظمی بهجت را که ذکر می شود، عمل کنید ،ان شاءالله مشکل تان برطرف خواهد شد.
يكي از بهترین راه‌ها برای درمان این معضل‌، "دعا" و خواندن خداست‌، زیرا کید و مکر هر شیطانی در برابر خداوند متعال ضعیف است. دعا مؤثرترین سلاح است که در قرآن کریم و روایات در مورد آن بسیار تأکید شده است‌.
تذکر :این دستور را مکررا انجام دهید تا گشایش حاصل گردد.
1- از امیر المؤمنین علیه السلام روایت شده برای باطل کردن سحر این دعا را بنویسند و با خود نگهدارند.
«بسم الله و بالله، بسم الله و ماشاءالله، بسم الله و لا حول و لا قوّة الاّبالله، قال موسی ما جئتم به السّحر، انّ الله سیبطله ،انّ الله لا یصلح عمل المفسدین، فوقع الحقّ و بطل ما کانوا یعملون، فغلبوا هنالک و انقلبوا صاغرین.
2- از پیامبر اکرم روایت شده که برای دفع جادوگران و شیاطین آیات 54 و55 سوره اعراف را بخوانید(ان ربّکم الله الذی......تا-قریب من المحسنین).
3-این دعا مکررا خوانده شود :حسبی الله و کفی،و سمع الله لمن دعا ،لیس وراء الله منتهی.
4- اللهمّ انّک لا یکفی منک احد و انت تکفی من کل احد من خلقک فاکفنی شرّ الجنّ والانس.
5-مشکل شما را با دفتر آیت الله العظمی بهجت در میان گذاشتیم ،پاسخ دادند:
نماز جعفر طیّار و دعاهای بعد از نماز را همان گونه که در مفاتیح الجنان آمده است بخوانید. پس از نماز دست ها را به سوی آسمان و جلوی صورت خود بگیرید و بخوانید هر یک از ذکر های «یا رب یا رب»،« یا رباه یا رباه»، «رب رب» ،« یا الله یا الله »، «یا رحیم یا رحیم» را به قدر یک نفس وذکر « یا رحمان یا رحمان» را هفت مرتبه و« یا أرحم الراحمین »را نیز هفت مرتبه، سپس این دعا را بخواند:
اللَّهُمَّ إِنِّی أَفْتَتِحُ الْقَوْلَ بِحَمْدِکَ وَ أَنْطِقُ بِالثَّنَاءِ عَلَیْکَ وَ أُمَجِّدُکَ وَ لَا غَایَةَ لِمَدْحِکَ وَ أُثْنِی عَلَیْکَ وَ مَنْ یَبْلُغُ غَایَةَ ثَنَائِکَ وَ أَمَدَ مَجْدِکَ وَ أَنَّى لِخَلِیقَتِکَ کُنْهُ مَعْرِفَةِ مَجْدِکَ وَ أَیُّ زَمَنٍ لَمْ تَکُنْ مَمْدُوحاً بِفَضْلِکَ مَوْصُوفاً بِمَجْدِکَ عَوَّاداً عَلَى الْمُذْنِبِینَ الْمُؤْمِنِینَ بِحِلْمِکَ تَخَلَّفَ سُکَّانُ أَرْضِکَ عَنْ طَاعَتِکَ فَکُنْتَ عَلَیْهِمْ عَطُوفاً بِجُودِکَ جَوَاداً بِفَضْلِکَ عَوَّاداً بِکَرَمِکَ یَا لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ الْمَنَّانُ ذُو الْجَلَالِ وَ الْإِکْرَام.
آن حضرت به من فرمود: هرگاه حاجتی مهم داشتی،این نماز را با این دعا بخوان ،ان شاء الله حاجتت برآورده می‌شود.(1)
دعای دیگری بعد از نماز جعفر نقل شده است:
سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزَّ وَ تَرَدَّى بِهِ سُبْحَانَ مَنْ تَعَطَّفَ بِالْمَجْدِ وَ تَکَرَّمَ بِهِ سُبْحَانَ مَنْ لَا یَنْبَغِی التَّسْبِیحُ إِلَّا لَهُ جَلَّ جَلَالُهُ سُبْحَانَ مَنْ أَحْصَى کُلَّ شَیْ‏ءٍ بِعِلْمِهِ وَ خَلَقَهُ بِقُدْرَتِهِ سُبْحَانَ ذِی الْمَنِّ وَ النِّعَمِ سُبْحَانَ ذِی الْقُدْرَةِ وَ الْکَرَمِ اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ بِمَعَاقِدِ الْعِزِّ مِنْ عَرْشِکَ وَ مُنْتَهَى الرَّحْمَةِ مِنْ کِتَابِکَ وَ بِاسْمِکَ الْأَعْظَمِ وَ کَلِمَاتِکَ التَّامَّاتِ الَّتِی تَمَّتْ صِدْقاً وَ عَدْلًا أَنْ تُصَلِّیَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الطَّیِّبِینَ وَ أَنْ تَجْمَعَ لِی خَیْرَ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ بَعْدَ عُمُرٍ طَوِیلٍ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ الْخَالِقُ الرَّازِقُ الْمُحْیِی الْمُمِیتُ الْبَدِی‏ءُ الْبَدِیعُ لَکَ الْکَرَمُ وَ لَکَ الْمَجْدُ وَ لَکَ الْمَنُّ وَ لَکَ الْجُودُ وَ لَکَ الْأَمْرُ وَحْدَکَ لَا شَرِیکَ لَکَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ یَا صَمَدُ یَا مَنْ لَمْ یَلِدْ وَ لَمْ یُولَدْ وَ لَمْ یَکُنْ لَهُ کُفُواً أَحَدٌ یَا أَهْلَ التَّقْوَى وَیا أَهْلَ الْمَغْفِرَةِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ یَا عَفُوُّ یَا غَفُورُ یَا وَدُودُ یَا شَکُورُ أَنْتَ أَبَرُّ بِی مِنْ أَبِی وَ أُمِّی وَ أَرْحَمُ بِی مِنْ نَفْسِی وَ مِنَ النَّاسِ أَجْمَعِینَ یَا کَرِیمُ یَا جَوَادُ اللَّهُمَّ إِنِّی صَلَّیْتُ هَذِهِ الصَّلَاةَ ابْتِغَاءَ مَرْضَاتِکَ وَ طَلَبَ نَائِلِکَ وَ مَعْرُوفِکَ وَ رَجَاءَ رِفْدِکَ وَ جَائِزَتِکَ وَ عَظِیمِ عَفْوِکَ وَ قَدِیمِ غُفْرَانِکَ اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ ارْفَعْهَا لِی فِی عِلِّیِّینَ وَ تَقَبَّلْهَا مِنِّی وَ اجْعَلْ نَائِلَکَ وَ مَعْرُوفَکَ وَ رَجَاءَ مَا أَرْجُو مِنْکَ فَکَاکَ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ وَ الْفَوْزَ بِالْجَنَّةِ وَ مَا جَمَعَتْ مِنْ أَنْوَاعِ النَّعِیمِ وَ مِنْ حُسْنِ الْحُورِ الْعِینِ وَ اجْعَلْ جَائِزَتِی مِنْکَ الْعِتْقَ مِنَ النَّارِ وَ غُفْرَانَ ذُنُوبِی وَ ذُنُوبَ وَالِدَیَّ وَ مَا وَلَدَا وَ جَمِیعِ إِخْوَانِی وَ أَخَوَاتِیَ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ وَ الْمُسْلِمِینَ وَ الْمُسْلِمَاتِ الْأَحْیَاءِ مِنْهُمْ وَ الْأَمْوَاتِ وَ أَنْ تَسْتَجِیبَ دُعَائِی وَ ارْحَمْ صَرْخَتِی وَ نِدَائِی وَ لَا تَرُدَّنِی خَائِباً خَاسِراً وَ اقْلِبْنِی مُنْجِحاً مُفْلِحاً مَرْحُوماً مُسْتَجَاباً دُعَائِی مَغْفُوراً لِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ یَا عَظِیمُ یَا عَظِیمُ یَا عَظِیمُ قَدْ عَظُمَ الذَّنْبُ مِنْ عَبْدِکَ فَلْیَحْسُنِ الْعَفْوُ مِنْکَ یَا حَسَنَ التَّجَاوُزِ یَا وَاسِعَ الْمَغْفِرَةِ یَا بَاسِطَ الْیَدَیْنِ بِالرَّحْمَةِ یَا نَفَّاحاً بِالْخَیْرَاتِ یَا مُعْطِیَ الْسْئُولَاتِ یَا فَکَّاکَ الرِّقَابِ مِنَ النَّارِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ فُکَّ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ وَ أَعْطِنِی سُؤْلِی وَ اسْتَجِبْ دُعَائِی وَ ارْحَمْ صَرْخَتِی وَ تَضَرُّعِی وَ نِدَائِی وَ اقْضِ لِی حَوَائِجِی کُلَّهَا لِ دینی ودُنْیَایَ وَ آخِرَتِی مَا ذَکَرْتُ مِنْهَا وَ مَا لَمْ أَذْکُرْ وَ اجْعَلْ فِی ذَلِکَ الْخِیَرَةَ وَ لَا تَرُدَّنِی خَائِباً خَاسِراً وَ اقْلِبْنِی مُفْلِحاً مُنْجِحاً مُسْتَجَاباً لِی دُعَائِی مَغْفُوراً لِی مَرْحُوماً یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ. یَا مُحَمَّدُ یَا أَبَا الْقَاسِمِ یَا رَسُولَ اللَّهِ یَا عَلِیُّ یَا أَمِیرَ الْمُؤْمِنِینَ أَنَا عَبْدُکُمَا وَ مَوْلَاکُمَا غَیْرُ مُسْتَنْکِفٍ وَ لَا مُسْتَکْبِرٍ بَلْ خَاضِعٌ ذَلِیلٌ عَبْدٌ مُقِرٌّ مُتَمَسِّکٌ بِحَبْلِکُمَا مُعْتَصِمٌ مِنْ ذُنُوبِی بِوَلَایَتِکُمَا أَضَرّعُ إِلَى اللَّهِ تَعَالَى بِکُمَا وَ أَتَوَسَّلُ إِلَى اللَّهِ بِکُمَا وَ أُقَدِّمُکُمَا بَیْنَ یدی حَوَائِجِی إِلَى اللَّهِ جَلَّ وَ عَزَّ فَاشْفَعَا لِی فِی فَکَاکِ رَقَبَتِی مِنَ النَّارِ وَ غُفْرَانِ ذُنُوبِی وَ إِجَابَةِ دُعَائِی اللَّهُمَّ فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ تَقَبَّلْ دُعَائِی وَ اغْفِرْ لِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ .(2)
البته اگر نماز جعفر طیّار در صبح روز جمعه خوانده شود ،به این ترتیب که در روزهای چهار شنبه و پنج شنبه و جمعه روزه بگیرید و در روز جمعه غسل کنید ،سپس نماز جعفر خوانده شود ، به استجابت نزدیک تر است.این عمل را چند بار تکرار کنید. ان شاءالله با توکل به خدا و توسل به چهارده معصوم نتیجه خوهید گرفت.

پی نوشت ها :
1. بحارالأنوار ج 88 ،ص 5.
2. همان ،ص 2.2 و 2.3.