۱.می خواستم بدونم که چگونه می توان فهمید که مایع خارج شده بعد از بول منی است یا ودی؟
۲.و اصلا آیا ممکن است که بعد از بول از انسان منی خارج شود؟
۳.آیا تفاوت ودی و منی در حالت و شرایط فیزیکی آنهاست یا مستقل از حالتشان است و فقط وابسته به سه شرط سست شدن و جهش و با شهوت خارج شدن آنست؟ یعنی نمی توان از حالت آنها پی به نوع آن برد؟

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
1- «ودی» آبى است كه گاه بعد از بول بيرون مى‌آيد . كمى سفيد و چسبنده است( و شباهت به منی دارد ولی نشانه های خارج شدن منی را ندارد ).
منی همان طوری که اشاره کرده اید با سه نشانه خارج می شود.
بنابراین تفاوت اساسی منی با ودی آن است که منی با پرش و جستن و همراه با شهوت خارج می شود ، ولی ودی این خصوصیات را ندارد.
البته از نظر فیزیکی نیز با هم فرق دارند، منتها تشخیص فرق فیزیکی آن دقت و تجربه ای می خواهد که نوعا تشخیص فیزیکی این دو مایع از هم دیگر مشکل است.
2- اینکه آیا بعد از بول ممکن است منی خارج شود یا ممکن نیست،چیزی ندیده ایم، ولی در هر حال ممکن است گاه از بعضی از افراد بعد از بول منی خارج شود و امکان این مسئله وجود دارد.
اگر مایعی از بول خارج شود و آن سه نشانه را نداشته باشد، شرعا حکم منی را ندارد و غسل هم لازم ندارد.