با سلام

اگر پرده بکارت دختری به هر دلیلی پاره شده باشد( ازدواج یا حتی اگر خودش پاره کرده باشد مثلا با انگشت) می توان این دختر را بدون اجازه پدرش صیغه کرد؟

با تشکر

با عرض سلام و تشکر از ارتباطتان با اين مرکز
اگر به واسطه ازدواج و شوهر کردن از بين رفته باشد، اجازه پدر لازم نیست.(1) اما اگر خودش از بین برده باشد ، حکم باکره را دارد و باید اجازه بگيرد.
بنابر طبق فرمایش دفتر آیت الله خامنه ای مسائلی که در رساله استفتاآت ایشان نیست، می توان از توضیح المسائل امام خمینی (ره) استفاده نمود.
پي نوشت ها:
1. توضيح المسائل مراجع ،ج2 ،مسئله 2377.
عروة‏الوثقي، ج 2، ص 700، مسأله 2 .