باسلام واحترام خواهشمنداست نظرمراجع محترم رادرموردسوال ذیل بفرمایید 1-سجاده هایی کوچک20*20یا20*40و.....درمساجدوخانه هامی باشدکه برروی انهااسمای متبرکه مانند الله.محمد(ص).علی(ع)و....زیارت عاشورا.نمازغفیله و...نوشته شده که معمولازیرمهرنماز گذاشته می شودبااین وصف سجده چه حکمی پیدا می کند؟

با سلام و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز
به نظر آيت الله بهجت و آيت الله خامنه اي و آيت الله سيستاني گذاشتن مهر در هنگام سجده بر روي نوشته هايي که اسماي متبرکه يا آيات قرآن مي باشد، در صورتي که بدون وضو دست به آيات قرآن يا اسامي متبرکه زده نشود، اشکال ندارد . سجده بر روي مهر در جا نماز هايي که ذکر کرده ايد، صحيح است. (1)

پي نوشت:
1. آيت الله بهجت، استفتائات، ج2، سؤال 2975 ؛
سؤال از دفتر آيت الله خامنه اي،
سؤال تلفني(7741415-0251) از دفتر آيت الله سيستاني.
سؤال تلفني(7840001-0251) از دفتر آيت الله مکارم شيرازي.