با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز.
اگر مني به پتو رسيده باشد، جايي را که مني رسيده است با آب بشوئيد . چنانچه عين مني برطرف شود و يک مرتبه آب روي آن بريزيد و فشار دهيد تا آب داخل آن خارج شود ،پاک مي شود(1).
2 - استفاده از پتو اشکال ندارد . اگر بدن با عرقي که سرايت به پتو کند، به قسمتي که نجس است، تماس پيدا کند، بدن هم نجس مي شود. اما اگر به جاهاي ديگر پتو تماس پيدا کند، نجس نمي شود . اگر بدن با عرق به بعضي از قسمت هاي پتو تماس پيدا کند و نداند به قسمتي که نجس است تماس پيدا کرد ، بدن نجس نمي شود. تا زماني که يقين به نجس شدن چيزي پيدا نشود، نجس نمي شود.(2)
پي نوشت ها:
1. آيت الله خامنه اي،رساله اجوبه الاستفتائات، سؤال 277.
2. همان، مسأله 296.