من با یک نفر صیغه کرده بودم که مدت آن تمام شد و من در دوره عده آن شخص بودم. 10 روز مانده که عده من تمام شود دوباره با همان شخص صیغه کردم. الان پس از گذشت 10 روز و بدون انجام عمل دخول میخواهم از ان فرد جدا شوم. آیا میتوانم با کس دیگری الان صیغه کنم یا باید باز هم عده داشته باشم؟ سوال من در مورد تداخل زمانن عده و دوباره صیغه کردن است که ایا با گذشت ان 10 روز باقی مانده از عده با اینکه در صیغه بودم عده من تمام و کمال است؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
1- در فرض سؤال در صورتي که عده اول تمام شود ، مي توانيد با کسي ديگري عقد موقت بخوانيد، ليکن بايد مدت عقد دوم نيز تمام شود .
اگر عده عقد اول تمام شده باشد، ولي مدت عقد دوم باقي مانده باشد و شوهر نيز آن را نبخشد، بايد تازماني که مدت عقد دوم تمام شود، صبر کنيد .
بعد ازتمام شدن مدت عقد دوم که دخول صورت نگرفته است ، در صورتي که عده عقد اول هم تمام شده باشد، مي توانيد بلا فاصله بامرد ديگري ازدواج کنيد،(1)
پي نوشت :
1. آيت الله سيستاني. منهاج الصالحين، ج3، مسأله 577.