به نام خدا
با سلام و تحیات
من جوانی 25 ساله هستم که به مدت 5 سال است پس از قبولی در دانشگاه به پدیده استمناء روی اورده ام(گاهی تفریحی و گاهی به دلیل بالا رفتن قوای شهوانی)در این مدت بسیار به دنبال خانمی جهت صیغه گشتم (البته نه به طور جدی)که موفق نشدم کسی را پیدا کنم.
تا اینکه مدتی قبل با خانمی اشنا شدم مطلقه که از روی نیاز(جنسی نه تن فروشی) به این کار تمایل دارد.اما به دلیل مشکلاتی که برای ایشان پیش امد پیشنهاد دادند که در یکی از خانه های یکی از دوستانشان(که خانمی متاهل هستند)اقدام به نزدیکی کنیم.البته این یکی از خانه های شوهر دوست ایشان است.
خواهشمند است در این زمینه مرا راهنمایی کنیدکه:
1.مراجعه به دفتر و گرفتن برگه صیغه نامه لازم است؟چرا؟
2.ایا استفاده از خانه دوست ایشان در حکم ضایع کردن حق الناس نیست؟
نکته:
من مرجع تقلید خاصی ندارم ولی از اجماع نظرات مراجع در موارد ی که به مشکل بر می خورم استفاده می کنم.
با تشکر

با سلام و تشکر به خاطر ارتباط تان با اين مرکز .
عقد موقت را خود زن و مرد هم مي توانند بخوانند . شرعاً لازم نيست صيغه نامه گرفته و در محضر خوانده شود. ولي قانوناً چنين امري لازم است. چرا که در صورت گرفتاري مدرکي دال بر وقوع صيغه نداريد. صيغه داراي شرايط است كه بايد رعايت شود از جمله:
الف) از شرايط عقد ازدواج آن است كه به عربى صحيح خوانده شود. (1)
ب) کسي که صيغه را مي خواند، قصد انشا داشته باشد. يعنى اگر خود مرد و زن صيغه را مى‏خوانند، زن به گفتن «زَوَّجْتُكَ نَفْسِى» قصدش اين باشد كه خود را زن او قرار دهد. اگر مرد وکيل مي شود، بايد با گفتن «زَوَّجْتُ مُوَكِّلَتِى (فلانا) لِنَفْسى فِى المُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعلُوم »قصدش اين باشد که او را همسر خود قرار داده است . با گفتن قبلت قصدش پذيرش اين ازدواج باشد. (2)
ج) كسى كه صيغه عقد را مي خواند، بايد مفهوم لفظى را كه مى گويد دقيقاً بداند. اگر به عربي بخواند، در صورتي که هر کلمه را صحيح بخواند و معناي هر کلمه را جدا گانه بداند ، صحيح است.(3)
د) در عقد موقت بايد مهريه و مدت تعيين شود . بدون تعيين مهريه و مدت عقد، عقد موقت صحيح نيست.(4)
ها) اگر دختر باکره باشد، به نظر اکثر مراجع بنا بر احتياط واجب(به نظر اکثر مراجع) بايد پدر دختر اجازه بدهد.(5)
اگر خود زن و مرد بخواهند صيغه عقد موقت را بخوانند، بعد از آن كه مدّت و مهر را معيّن كردند، زن بگويد: «زَوَّجْتُكَ نَفْسىِ فِى الْمُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعْلُوم» يعني خودم را به همسر غير دائمي( موقت) شما در آوردم به مدت و مهر معلوم ، بعد بدون فاصله مرد بگويد: «قَبِلْتُ»، يعني قبول کردم ، عقد موقت صحيح است.
اگر زن مرد را وکيل بگيرد که از طرف او ايجاب را در عقد بخواند، مرد بايد اول وکالتا از طرف زن بگويد: «زَوَّجْتُ مُوَكِّلَتِى (فلانا) لِنَفْسى فِى المُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعلُوم،(به جاي کلمه فلانا اسم زن را بگويد) " يعني وکيل گيرنده خود را براي خودم با مهر معلوم به ازدواج و همسري موقت قرار در آوردم، بعد بلا فاصله از طرف خود بگويد: قَبِلْتُ التَّزوِيجَ لِنَفْسى فِى المُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعلُوم، يا بگويد قَبِلْتُ لِنَفْسى هكَذَا " اين ازدواج را قبول کردم".
مي تواند اول از جانب زن وکالتا بگوئيد: « مَتَّعْتُ مُوَكِّلَتِى (فلانا) لِنَفْسى فِى المُدَّةِ الْمَعْلُومَةِ عَلَى الْمَهْرِ الْمَعلُوم»بعد بلا فاصله از طرف خود بگوئيد «قَبِلْتُ لِنَفْسى هكَذَا» " يعني ازدواج موقت را با مهر و مدت معين قبول کردم .
اگر صاحب منزل به طور کلي راضي باشد ، هيچ اشكالي ندارد و هيچ حقي بر گردن شما ندارد. اگر راضي نباشد ، عقد موقت صحيح است، ولي چون تصرف منزل بدون اجازه به طور كلي ( براي هر كاري) حرام است. تصرف شما گناه است.
حتماً مرجع خاصي داشته باشيد. و از اجماع نظرات آن ها استفاده نکنيد. پس براي اين که اعمال تان اشكال پيدا نكند، از مراجع فعلي يکي را انتخاب کنيد.
موفق باشيد.
پي نوشت ها:
1. توضيح المسائل مراجع، ج2 ،مسئله2369.
2. همان، مسئله 2370.
3. همان، مسئله 2372.
4. همان مسئله 2421 ذيل مسئله نظر آيت الله مکارم.
5. همان، مسئله2376.