کتابنامه

1. بحارالانوار، محمدباقر مجلسي، بيروت، دار احياء التراث العربي، 1403ه‍ .ق.

2. سفينة البحار، شيخ عباس قمي، دارالاسوه، 1414 ه‍ .ق.

3. الکافي، محمد بن يعقوب کليني، تهران، دار الکتب الاسلاميه، 1407 ه‍ .ق.

4. کامل الزياره، ابن قولويه، نجف اشرف، دار المرتضويه، 1356ه‍ .ش.

5. مستدرک الوسائل، ميرزاي نوري، قم، مؤسسه آل البيت، 1408 ه‍ .ق.

6. مفاتيح الجنان، شيخ عباس قمي.

7. ميزان الحکمه، محمد محمدي ري‌شهري، مکتب الاعلام الاسلامي، 1367ه‍ .ش.

8. وسائل الشيعه، محمد بن حسن حر عاملي، قم، مؤسسه آل البيت، 1409 ه‍ .ق.