حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی
در سوره يونس ، كهف ، انعام (۵۷ و ۹۹) من نمي خواهم همه ايمان بياورند من بر چشم و گوششان پرده گذاشتم تا حقايق را نشنوند...

در سوره يونس ، كهف ، انعام (۵۷ و ۹۹) من نمي خواهم همه ايمان بياورند من بر چشم و گوششان پرده گذاشتم تا حقايق را نشنوند اگه خداوند نميخواهد دليل آوردن پيامبران چيست؟ پس چرا بايد انسانها هدايت شوند چرا خود خدا اين كار را نميكند ؟ - درباره آيه اي كه امير مؤمنان علي (ع) مي فرمايد من تنها كسي هستم كه به آن آيه عمل كردم موضوع و شأن نزول آن چيست؟ - در آيات پاياني سوره قارعه ( و اما من تعلت موازينه .... الخ ) آيا خطاب آيه به مؤمنان است؟ آنچه به نظر ميرسد مؤمنان است چون كافر كه عمل ندارد و خدا از او عمل را قبول نميكند. - با توجه به آيه ۹۶ سوره اعراف كه مي فرمايد اگر اهل شهر ها ايمان مي آوردند و تقوا پيشه مي كردند ..... پس چرا در خيلي از كشورها كه از تقوا خبري نيست از نعمتها و نزولات آسمان بيشتر بهره مي برند ؟ - اگه اهل بيت مثل حضرت علي (ع) علم غيب داشتند چرا از آن در حكومت خود استفاده نكردند؟ - در آيه ۳ سوره مائده چه ارتباطي بين صدر آيه كه درباره گوشت خوك است با ذيل آيه كه درباره غدير است وجود دارد در آخر آيه هم باز بحث اضطرار در مصرف گوشت حرام است؟