حجت الاسلام والمسلمین حمید ملکی
با توجه به آيه ۲۵ سوره حج كه خداوند مسجدالحرام و حرم امن الهي را براي مسافران و مجاوران يكسان قرار داده، چرا آل سعود فاجعه منا را بوجود آوردند؟

با توجه به آيه ۲۵ سوره حج كه خداوند مسجدالحرام و حرم امن الهي را براي مسافران و مجاوران يكسان قرار داده، چرا آل سعود فاجعه منا را بوجود آوردند؟ -چرا در سوره برائت پيغامي را كه پيامبر اول فرمود كس ديگري ببرد و سپس فرمود علي (ع) ببرد؟ اینکه بر قلب كسي نازل شده يا بر پوست آهو نوشته شده بوده كه از آن شخص گرفته اند و به علي (ع) داده اند آيا اين صحت دارد يا نه؟ - توضيح: چون برنامه روز پس از عيد غدير است مناسب است شأن نزول آيه بيان شود هر چند سوال مبهم است
منظور از ماه هاي حرام در قرآن چيست؟ باوجود اين همه فضيلت كه در آنها وجود دارد. - درباره علم غيب پيامبر (ص) و امامان معصوم (ع) كه وقتي مردم مي خواستند معمولا از علم غيب خود استفاده نميكردند اولا چه لزومي داشته كه اينها علم غيب داشته باشند؟ ثانيا كدام آيه قرآن دليل بر علم غيب پيامبر و معصومان است؟ ثانيا تا چه ميزان اين بزرگواران از علم غيب برخوردار بودند؟ - در آيه ۲۹ سوره شوري آمده است كه همه مصائب و رنجي كه به شما مي رسد بخاطر اعمال زشت شماست ولي ائمه ما اون همه رنج و مصيبت ديدن درحالي كه همه اعمالشان پاك بود