توسط گروه علمی مشاوره مرکز ملی پاسخگویی صورت گرفت:
در این کارگاه یک روزه ویژه طلاب و دانشجویان رشته مشاوره و روانشناسی آموزش مدیریت رفتاری والدین (PMT). مطرح گردید.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، ابوذر اسدالله پور «مسئول برگزاری دوره» با اعلام این خبر افزود: در این کارگاه یک روزه دکتر مبین صالحی، تکنیک های آموزشی برای کودکان 3 تا 11 سال را مطرح کرد.

وی با بیان چهار سبک ورود به مباحث فرزندپروی که شامل نگاه های تحولی، تربیتی، مرضی جامع نگر به بیان اصول کار با والدین پرداخت و افزود: در این زمینه پنج اصل مطرح است که شامل اصل موفقیت، رعایت ترتیب مهارت ها، حمایت و تشویق، ارائه مثال و تمرین می باشد.

در این کارگاه همچنین روش های شکل دهی و اصلاح رفتار کودکان و روش های کاهش رفتار نامطلوب مطرح شد و در نهایت با رویکرد کارگاهی این روش ها بررسی شد.

شایان ذکر است که این کارگاه ها از سوی گروه علمی مشاوره و روانشناسی مرکز ملی پاسخگوی به طور پیوسته با هدف بهره مندی از تکنیک های مشاوره در دوره های کوتاه مدت در حال برگزاری است و شرکت کنندگان با احراز شرایط اولویت جذب در قسمت مشاوره تلفنی و آنلاین مرکز ملی پاسخگویی را خواهند داشت.