با سلام من مثل روزهای دیگر ماه مبارک برای سحر بلند شدم وسحری خوردم و نماز صبح را خواندم. تقریبا 2-3 دقیقه نگذشته بود که وسوسه شدم و شروع به تماشای یک صحنه از یک فیلم کردم(البته این فیلم یک فیلم سکسی نبود یک فیلم زبان اصلی بود)ولی دیدن همان صحنه از فیلم باعث تحریکم شد و منی خارج گردید بر خلاف قصد و میل باطنی و بعد از ان خیلی پشیمان بودم ودچار عذاب وجدان شدم من اصلا قصد این کار را نداشتم.بعد از ان روزه ی خودم را نشکستم و غسل جنابت کردم. حالا تکلیفم چیست ایا روزه ام باطل است؟ اگر باطل است کفاره ان چیست؟ واینکه چون روزه ام را نشکستم هیچ تخفیفی نیست؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در مورد پرسش اگر اطمينان داشته ايد که مني از شما بيرون نمي آيد، روزه شما اشکال ندارد و قضا و کفاره ندارد،گرچه کار خلافي مرتکب شده ايد .(1)
پي نوشت:
1 .آيت الله سيستاني ،توضيح المسائل،م 1576.