لیست کانالها و گروههای مرکز ملی پاسخگوئی به سوالات دینی در تلگرام
با توجه به شبکه های پیام رسان برای دسترسی آسان و سریع شما بزرگواران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی فضایی را ایجاد کرده است

مرکز ملی پاسخ‌گویی به سؤالات دینی، بزرگترین مرکز پاسخگویی شیعه( ازلحاظ وسعت موضوعات تخصصی و گستره مخاطبان) در جهان اسلام است.

اين مركز با توجه به گستردگی قلمرو معارف اسلامی و گوناگونی سؤالات و شبهات ارسالي در زمینه‌های مختلف (کلام و اعتقادی، قرآن ، فلسفی، تاریخی، سیره اهل بیت، فقه، حدیث، اخلاق، تربیتی و...) با تشکیل گروه‌های پژوهشی به پاسخ دهي اهتمام ورزيده است .

با توجه به شبکه های پیام رسان برای دسترسی آسان و سریع شما بزرگواران مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی فضایی را ایجاد کرده است تا سوالات خود را در موضوعات مرتبط مطرح نمایید:

گروههای مرکز ملی پاسخگویی در نرم افزار سروش

ایتا

eitaa.com/pasokhgoo

سروش پلاس

splus.ir/pasokhgoo

آی گپ

iGap.net/pasokhgoo1

گپ

gap.im/pasokhgoo

بله

ble.ir/paskhgoo

روبیکا

rubika.ir/pasokhgoo

دیدگاه‌ها

عالی هست
باسلام تازه آشناشدم باسایت ولی ایده بسیارجالب وکاربدری هست.