با سلام و عرض خسته نباشيد طي مشرف شدن به حج عمره و عتبات عاليات خواب اشخاص همسفر را ديدم كه گويي نشان دهنده صالح يا گناه كاري انها بود حال ميخواستم بدانم با توجه به اين كه اين خواب ها را در مكه و مدينه يا كربلا و نجف ديدم ايا وظيفه اي در مقابل خدا و اين اشخاص دارم و بايد به انها از خوابي كه ديدم اطلاع دهم ؟ با تشكر

پاسخ: با سلام و تشكر از ارتباطتان با اين مركز
مركز ملي پاسخگويي ديني تخصصي در زمينه تعبير خواب ندارد . اين مرکز فقط به سؤالات و شبهات اعتقادي، قرآني، تاريخي و فقيهي پاسخ مي‌دهد و از تعبير کردن خواب معذور است. اساساً خواب ديدن (چه خوب باشد و چه بد) براي انسان حجت نيست، هر چند اين خواب ها را در مكه و مدينه يا كربلا و نجف ديده باشيد. درخواب ديدن عواملي نقش دارد، مانند خصوصيات روحي و اخلاقي بيننده خواب، محيط زندگي، عوامل تأثيرگذار در روحية شخص و...
در خصوص اطلاع به كساني كه خواب در مورد آن هاست ، وظيفه اي نداريد.