معرفی کتاب در مورد صفاتی که موجب اصلاح اخلاقی است
كتاب‌هایی‌كه ‌در باره‌اخلاق ‌نوشته‌شده‌،متناسب ‌با سطح‌علمی ‌و مقدار تحصیلات ‌افراد متفاوت ‌است‌. هر كتابی ‌برای ‌سطح‌علمی ‌مناسب‌نوشته ‌شده‌است‌. در زیر چند...

یكی از مراحلی كه باید برای اصلاح اخلاق خود طی كنیم این است كه از ویژگی ها و آثاری كه صفات اخلاقی دارند آگاه باشیم از شما می خوام كتابی در این رابطه به من معرفی كنید

كتابهاییكه در بارهاخلاق نوشتهشده،متناسب با سطحعلمی و مقدار تحصیلات افراد متفاوت است. هر كتابی برای سطحعلمی مناسبنوشته شدهاست. در زیر چند نمونهكتاب اخلاقی نام میبریم:

 1 ـ جامعالسعادات در سهجلد و به زبانعربی استكه نویسنده آنعالمجلیل القدر ملا مهدینراقی(ره) است.

 2 ـ معراج السعادهكهتقریباً ترجمه آنسه جلد جامعالسعاداتاست كه توسط فرزند ایشان مرحوم عالمجلیلالقدر ملا احمد نراقی به زبان فارسی نوشتهشدهاست. اینكتاب بسیار خوب و مفید است و تأثیر بهسزایی در خواننده میگذارد.

 3 ـ كتابنقطههای آغاز در اخلاق عملی، اثر حضرت آیتاللّهمهدویكنی كه كتاب بسیار ارزشمندی است و در خواننده تاثیر خوبی میگذارد.

 4 ـ قلب سلیم، اثر شهید بزرگوار آیتاللّه دستغیب.

 5 ـ شرح و تفسیر دعای مكارمالاخلاق در سه جلد، اثر خطیبتوانا مرحومحجت الاسلام فلسفی(ره).

 6 ـ اخلاق فلسفی، اثر مرحومحجت الاسلامفلسفی.

 7 ـ چهلحدیث،حضرت امامخمینی(ره).

 8 ـ نقش دین در خانواده،اثر آیتاللّهصادق احسانبخش.

 9 ـ مبانیتعلیم و تربیت،اثر رضا فرهادیان.

 10 ـ تعلیمو تربیت در اسلام،اثر شهید مطهری.

 11 ـ رسالت اخلاق در تكامل انسان، تألیف سید مجتبیموسوی لاری.

 12 ـ جهاد با نفس، در چهار جلد ،تالیف آیت اللّهمظاهری.

 13 ـ محجة البیضاء در هشت جلد، به زبان عربی،نویسنده مرحوم فیضكاشانی.

 14 ـ نظام اخلاقیاسلام، نویسندهآیتاللّه جعفر سبحانی.

 15 ـ اخلاقدر قرآن، نویسندهآیتاللّه مكارمشیرازی.

 16 ـ بیست و هشتگفتار پیرامون مسائلاخلاقی و اعتقادی، اثر آیتاللّه مصباح.

 17 ـ اخلاق اسلامی، نویسندهمهندسمحمد علی سادات.

 18 ـ مقالات سهجلد، اثر محمد شجاعی.

 در زمینه خودسازی و سیر و سلوك كتاب های استاد شجاعی به نام مقالات به خصوص ج 2 و 3 و نیز كتاب آداب و مراحل سلوك نوشته آقای كریم محمودحقیقی و رساله لقاء الله از میرزا ملكی تبریزی را به شما توصیه می كنیم.