من شنیدم که در اخر ماه قمری و شب عید قربان فرزند 6 انگشتی به دنیا خواهد آمد.ایا این در هنگامه انعقاد نطفه تاثیر دارد یا در طول زمانه بار داری هم تاثیر دارد .لطفا مرا راهنمائی کنید.در ظمن منی شوهرم در بیرون ریخته شده.

این روایاتی که در مورد بارداری و مسائل زنا شویی وارد شده و کراهت و آثار آن را بیان فرموده برای وقتی است که نطفه می خواهد منعقد شود. اما در مورد دوران بارداری روایت چیزی نمی فرماید.لذا نگران فرزند خود نباشید.
توصیه می کنیم در دوران بارداری با قرآن بیشتر محشور باشید و هر روز مقدار کمی ،برای سلامتی جسم و روح فرزندتان صدقه بدهید.
مطالعۀ کتاب ریحانۀ بهشتی نوشته سیما میخبر و چگونه فرزند نابغه داشته باشیم نوشتۀ محسن کاظمی برایتان مفید خواهد بود.