اگر زن و شوهری با هم رابطه زناشویی داشته باشند و بعد از اتمام کار قبل از غسل وضو بگیریم و غسل کنیم و بعد نماز را بخوانیم ایا وضو قبل از غسل نماز را باطل می کند و اشکال دارد یا نه ؟

پرسشگر گرامي با سلام و سپاس از ارتباطتان با اين مرکز
بعد از غسل جنابت نماز صحيح است . وضوي قبل از غسل نماز را باطل نمي کند.
وضو گرفتن پيش از غسل لازم نيست . اگر کسي وضو هم بگيرد ، براي نماز فايده ندارد، بلکه غسل جنابت از وضو کفايت مي کند . با غسل جنابت بدون گرفتن وضو، مي توانيد نماز بخوانيد.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ، نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت:
1. توضيح المسائل مراجع، ج1، مسأله391 .