با سلام احتراما اينجانب حدود ده سال است كه به خاطر شغلم در شهري غير از زادگاه خودم ساكن هستم از انجا كه قصد بازگشت به موطن خود رادارم و خانه اي نيز در انجا خريداري كرده ام . سئوال بنده اينست كه اگر به موطن خودم سفري كمتر از ده روز داشته باشم حكم روزه ونماز اينجانب چيست؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در فرض سؤال که از وطن اصلي خود اعراض نکرده ايد. و قصد بازگشت به وطن اصلي خود را در آينده براي زندگي در آنجا داريد، نماز شما در وطن اصلي هرچند کمتر از ده روز بمانيد تمام است و روزه شما در وطن اصلي صحيح است و در ماه مبارک رمضان بايد در وطن اصلي خود روزه بگيريد.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1. آيت الله خامنه اي، استفتائات، سؤال 697.