چون چند ساعت بيشتر صيغه نيستيم و آميزش هم در كار نيست ,اذن پدر لازم است؟راهنمايي كنيد

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
صيغه و عقد دايم و موقت دختر باكره بدون اجازه پدرش بنا بر احتياط واجب جايز نيست. بنابراين بدون اذن پدر نبايد اين كار را بكنيد.(1)
پي نوشت:
1 . آيت الله فاضل ؛ توضيح المسايل ،م 2495 .