آیا دانلود موسیقی ازسایتهای اینترنتی اشکال شرعی دارد؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
دانلود موسيقي اگر موسيقي لهوي و مناسبت مجلس عياشي وهوسراني و بي عفتي و تحريک کننده باشد يا همراه با غنا باشد از جهت آنکه گوش دادن به موسيقي لهوي ويا غنا جايز نيست دانلود آن نيز جايز نيست.(1)
و اگر لهوي نباشد در صورتي که بدون اذن توليد کننده آن باشد جايز نيست وبا اذن او جايز است و نيز اگر در سايت گذاشته اند که هرکس خواست دانلود کند دانلود جايز است (2)
پي نوشت:
1. سايت آيت الله صانعي مسائل شرعي، استفتائات، حکم موسيقي وغنا.
2. آيت الله صانعي، مجمع المسائل، ج2،ص44،سوال1220وسؤال تلفني از دفتر ايشان