سلام من ساکن تهران هستم و هفته ای یک روز به یک شهرستان برای تدریس در دانشگاه میروم(البته در ایام سال تحصیلی یعنی مهر تا خرداد) آیا حکم مسافر دارم؟ یا به عنوان کثیر السفر می باشم؟ من تاکنون نمازهایم را در آنجا شکسته می خواندم، اگر مسافر نباشم نمازهای قبلی را باید قضا کنم؟ من مقلد آیت الله بهجت می باشم با تشکر

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در فرض سوال در طول سال چون به طور مستمر براي تدريس به سفر مي رويد. کثير السفر محسوب شده بايد نمازهايتان را کامل بخوانيد و روزه هايتان را بگيريد. و اگر تا بحال نمازها را شکسته خوانده ايد بايد قضا نماييد. (1)
پي نوشت:
1. آيت الله بهجت(ره)، استفتاءات، ج1، س:3013.