من 28 سال سن و8 کیلو کمبود وزن دارم.آیا روزه داری بر من واجب است؟(کارشناس شیمی)

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
روزه برهر مکلفي واجب است. اما در صورتي که به دليل ضعفي که تحمل آن سخت است و براي شما مشقت دارد و يا به دليل بيماري خاصي نتوانيد روزه بگيريد، روزه بر شما واجب نيست .هر وقت توانستيد ،قضاي آن را به جا آوريد.(1)
کمبود وزن و ضعف معمولي مجوز روزه نگرفتن نيست .
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت :
1. توضيح المسائل مراجع ، م1583.