با سلام میخاستم بدونم اگه دستمون از قبل خونی شده باشه و این خون خشک شده باشه(مقدار خون خیلی کم باشه یعنی کمتر از یک سکه ی 25 تومانی )ایا ابی که به این خون برسه(اب وصل به شیر اب کر نباشه) نجس است؟(در صورتی که ندونیم خون در اب حل شده یا نه)

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که آب قليل با خون تماس پيدا کند و به خون برسد، آب نجس مي شود، هرچند خون خشک باشد و مقدار آن نيز کم باشد . صرف رسيدن آب به خون سبب نجاست آب مي شود ،هرچند خون در آب حل نشود.(1)
پي نوشت:
1. آيت الله سيستاني، توضيح المسائل، مسأله 119.