با سلام، میخواستم بدانم آیا یک ترنسکشوال قبل از عمل تغییر جنسیت باید برطبق ظاهر خود به احکام شرعی عمل کند یا براساس جنست خود؟ با توجه به اینکه گرایش جنسی او در صورتی که از نطر جسمی مرد باشد متمایل به مردان خواهد بود و همین امر باعث به گناه افتادن او خواهد شد.

با سلام وتشکر از ارتباط با اين مرکز
به طور مثال در صورتي که آن شخص واقعا مرد باشد و فقط ظاهرش زنانه است و با عمل ، تغيير جنسيت پيدا نمي کند، بلکه آنچه که مخفي بوده، آشکار مي شود ، بايد طبق وظايف مردان عمل کند .در صورتي که به خاطر ظاهر خود انجام وظايف مردان براي او سخت باشد، واجب است که عمل جراحي تغيير را انجام بدهد.
اما در صورتي که واقعا مرد نباشد، بلکه يک سري تمايلات مردانه داشته باشد ، بايد طبق ظاهرش (وظايف زنان ) عمل کند.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم.
پي نوشت :
1. امام خميني ، تحرير الوسيله ، ج2 ،تغيير جنسيت .