من در بابل زندگی میکنم. برای کاری به تهران آمدم و قصد اقامت 10 روزه کردم. پس از 5 روز تصمیم گرفتم مسافرتی یک روزه به قم و به قصد زیارت داشته باشم به طوری که بعد از نماز ظهر از تهران خارج شوم و تا قبل از نماز ظهر فردا، دوباره به تهران بازگردم. در این صورت حکم نماز و روزه بنده در ادامه قصد ده روزه اقامت تهران چگونه است؟

با سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباطتان با اين مركز؛
در صورتي که بعد ازبرگشت به تهران دوباره قصد ده روز نکنيد، نماز و روزه شما در تهران شکسته است.چون قصد اقامه اول شما با مسافرت به قم شکسته شده است.(1)
پي نوشت:
1. امام خميني، توضيح المسائل ،م1333.