اگر جایی از بدن زخم باشد غسل کنیم آیا غسل صحیح است

سلام و آرزوي قبولي طاعات و عبادات شما در اين ماه عزيز؛ و تشكر به خاطر ارتباط تان با اين مركز
اگر شستن و تميز کردن زخم ضرر ندارد، بايد خون را بشويي و بعد غسل کني . اگر شستن ضرر دارد، شستن روي زخم لازم نيست. در صورتي که روي زخم باز باشد، با غسل دادن بقيه جا ها و شستن اطراف زخم غسل صحيح است.(1)
اگر پارچه اي روي زخم است، فقط دست تر روي پارچه كشيده شود و لازم نيست كه ‌آب به زخم يا پوست برسد.
لطفاً‌در ارتباط هاي بعدي نام مرجع خود را بنويسيد.

پي نوشت:
1. امام خميني(ره)، توضيح المسائل، مسئله337.