امام علي عليه السلام: قناعت ، گواراترين زندگى است . غرر الحكم و درر الكلم 933

پرسش 1:
نماز جماعت شرح
نماز خواندن پشت سر امام جماعتي كه براي برگزاري جماعت حق الزحمه دريافت مي كند با وجود اينكه موظف به حضور
در محل كار مي باشد، صحيح است ؟
پاسخ:
‌پرسشگر گرامي با عرض سلام وتشکر از ارتباط واعتماد تان با اين مركز
نماز خواندن پشت سر چنين امام جماعتي اگر داراي شرايط امامت باشد ، اشکال ندارد . گرفتن حق الزحمه ضربه به عدالت وي نمي زند. اگر از ساعات کاري خود که موظف است ، به خاطر نماز باز مي ماند ،نبايد بدون اجازه از مسئولان مربوطه اقدام به نماز جماعت بنمايد .
آيت الله خامنه اي در مورد پول گرفتن براي اقامه جماعت فرموده اند :
پول گرفتن براي اصل نماز جايز نيست ولي معمولا پول براي مقدمات آن از قبيل كرايه ماشين يا پول بنزين مي باشد و اشكال ندارد .(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1 . اجوبه الاستفتاآت، س 568.