امام علي عليه السلام: با مردم در آشتى باش تا سالم باشى و براى آخرت كار كن تا غنيمت يابى . غرر الحكم و درر الكلم 5598

پرسش 1:
پارتي بازي شرح
دانشجوي دانشگاه ساري ام.در نيم سال چهارم مهمان دانشگاه گرگان شدم.با توجه به اينکه پدرم بازنشسته دانشگاه گرگان ومادرم کارمندان است و با پارتي بازي وحضور والدينم در دانشگاه گرگان درآن مهمان شدم در حالي که حد نصاب لازم را از لحاظ معدل نداشتم... آيا گناه کرده ام و وظيفه ام چيست؟
پاسخ:
با سلام و تشکر به خاطر ارتباطتان با اين مرکز
پارتي بازي و بر خلاف مقررات جمهوري اسلامي عمل كردن و تبعيض، چون باعث تضييع حق ديگران مي شود حرام است. به علاوه اين گونه كارها باعث مخدوش شدن وجهه ‌نظام مي شود، و اين گناه است. بنابراين از پارتي بازي بايد خود داري شود تا حق ديگران ضايع نشود و آبروي نظام مخدوش نشود. اگر دانشگاه گرگان شما را به عنوان ميهمان پذيرفته است ،حضور شما در دانشگاه اشکالي ندارد و خواندن نماز در دانشگاه و يا حضور در آن شهر اشکالي ندارد.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ، نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت :
1. سوال از دفتر آيت الله خامنه‌اي،