با سلام من نماز قضا چند سالی دارم ولی نمیدانم چقدر است چگونه باید حساب کنمو بخوانم

با سلام و تشكر از ارتباط تان با اين مركز :
هر مقدار از نمازها را که مي دانيد انجام نداده ايد، قضاي آن بر شما واجب است . (1) براي چگونگي محاسبه بايد فکر کنيد و بعد از فکر کردن يقين مي کنيد ،مثلا سه سال قضا شده است . بيش تر از سه سال را شک داريد . خواندن سه سال نماز قضا کفايت مي کند . خواندن نمازهاي مشكوك به صورت احتياط خوب است، اما واجب نيست.
پي‌نوشت ‌:
1. آيت الله خامنه‌اي، اجوبه الاستفتاات ، ص 105 ، س 525 .