پرسش 1: لب گرفتن شرح 1) لب گرفتن بين دو پسر بدون قصد شهوت و براي ابراز احساسات و دوست داشتن حرام است يا انجام ندادن آن بهتر است ؟ درست است که معمولا اين امر بيش

پرسش 1:
لب گرفتن شرح 1) لب گرفتن بين دو پسر بدون قصد شهوت و براي ابراز احساسات و دوست داشتن حرام است يا انجام ندادن آن بهتر است ؟ درست است که معمولا اين امر بيشتر بين زن و شوهر رواج دارد ولي آيا بدون قصد و هوس حرام است ؟ 2) اگر براي هميشه نباشد و براي يکي دوبار يا بيشتر از اين باشد و بعدا تکرار نشود  حرام است ؟ 260

پرسش 1: لب گرفتن شرح 1) لب گرفتن بين دو پسر بدون قصد شهوت و براي ابراز احساسات و دوست داشتن حرام است يا انجام ندادن آن بهتر است ؟ درست است که معمولا اين امر بيشتر بين زن و شوهر رواج دارد ولي آيا بدون قصد و هوس حرام است ؟ 2) اگر براي هميشه نباشد و براي يکي دوبار يا بيشتر از اين باشد و بعدا تکرار نشود حرام است ؟ پاسخ: پرسشگر گرامي باسلام و تشکر بوسيدن و لب گرفتن دو نفر اگر هم جنس باشند، ( چه پسر و چه دختر ) در صورتي که با قصد لذت و شهوت نباشد،وترس افتادن درگناه نباشد اشکالي ندارد . اگر با قصد لذت لب هاي همديگر را ببوسند ، يا اگر قصدي هم ندارند ، ولي موجب تحريک شهوت و لذت جنسي شود ، حرام است(1) يك بار يا دوبار فرقي در مسئله ايجاد نمي كند. ضمناً ممكن است براي يكي از دو نفر تحريك كننده ، يا موجب افتادن در گناه نباشد ، ولي براي ديگري باشد ؛ بنابراين بايد به جانب ديگر مسئله نيز توجه داشت. پي نوشت: 1- تحرير الوسيله ،حضرت امام(ره) ج2 کتاب النکاح احکام النظر ،مسئله 16 و 20 لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .