احکام حجاب در نماز

امام صادق عليه السلام : صراط از مو باريكتر و از شمشير تيزتر است. كتاب كوچه، ج 5، حرف ب ، ص 1416.

پرسش 1:
سجده شرح اگر هنگام سجده چادر نماز يا مقنعه روي پيشاني باشد و از تماس مستقيم آن با مهر جلوگيري کند ،سجده درست است؟
پاسخ:
با سلام و آرزوي قبولي اعمال
اگر قسمتي از پيشاني به اندازه قدر واجب از سجده روي مهر باشد، نماز صحيح است .
اگر چادر بين تمام مهر و پيشاني حائل و مانع باشد ،سجده صحيح نيست و بايد بدون آن که سر را بلند کند، چادر را از روي پيشاني بکشد تا پيشاني مستقيما روي مهر قرار بگيرد ، نماز صحيح مي شود.(1)
لطفا هرگاه سوال شرعي مي پرسيد ،نام مرجع تقليد خود را ذکر کنيد تا بر اساس نظر مرجع شما پاسخ بدهيم .
پي نوشت:
1. آيت الله بهجت(ره) استفتاءات، ج2، سؤال 2068