از سوی بخش پشتیبانی علمی مرکز برگزار شد:
در این نشست علمی احکام روزه با محوریت پاسخگویی به سوالات شرعی مطرح شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی پاسخگویی به سؤالات دینی، حجت الاسلام حسین ابراهیمی در این نشست مروری به نرم افزار احکام روزه تولیدی مرکز ملی پاسخگویی داشت.

مدیر علمی گروه احکام مرکز ملی پاسخگویی، بحث های مربوط به نیت روزه، مبطلات روزه، روزه بیمار، روزه قضا، روزه نذر، روزه استیجاری، روزه مستحبی، کفاره روزه، رویت هلال، زکات فطره و روزه مسافر را با توجه به فتاوای مراجع عظام تقلید مطرح کرد.

وی همچنین مروری بر برخی مباحث کتاب شریف عروه داشت.

شایان ذکر است نشست های علمی در بخش های شش گانه علمی مرکز که شامل قرآن و حدیث، احکام، اخلاق، مشاوره، کلام و تاریخ است با رویکرد پاسخگویی به طور مداوم برای کارشناسان پاسخگو برگزار می شود.

همچنین کاربران محترم می توانند نرم افزار احکام روزه را که توسط مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی در دو نسخه اندروید و ویندوز تولید شده از بخش تولیدات سایت مرکز به نشانی https://pasokhgoo.ir/node/95792 دریافت نمایند.