حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

علت طَرد فطرس مَلک چه بود؟
سوال از آنجا ناشی می شود که ؛ آیه 7 سوره ی تحریم، ملائکه را معصوم معرفی می کند در حالیکه در سرنوشت فطرس آمده است که مغضوب خداوند متعال بوده است.
بعضی گفته اند که این آیه ی شریفه مربوط به فرشتگان مقرب و عالی مقام الهی است، و همه ی فرشتگان و از آن جمله فطرس در آن مقام نبوده است. بعضی می گویند؛ فطرس ملک، ترک اولی و لغزشی داشته است، و خداوند متعال از تقصیر او به برکت تولد امام حسین (ع)، گذشته است.
مقاله ی « پژوهشی درباره ی روایات فطرس ملک» را در مجله علوم حدیث شماره 34، زمستان 36، ملاحظه بفرمایید.