حجت الاسلام والمسلمین مهدی پیشوایی

اعتبار کتاب «عایشه بعد از پیامبر» چگونه است؟
در مورد کتاب «عایشه بعد از پیامبر» از نوع کتاب رمان و قصه، و از نوع کتابهایی است که مرحوم ذبیح الله منصوری می نوشت، لذا اعتبار تاریخی ندارد. ایشان در اواخر زمان شاه، چون غرب زدگی بیداد می کرد، و اقبال به کتابهای غربی زیاد بود، کتابهایی می نوشت و آن را  به یک دانشمند خارجی موهوم نسبت می داد، یا قسمتی از یک کتاب نویسنده ی خارجی را می گرفت و خودشان پروبال می داد.
کتاب« نقش عایشه در اسلام» از مرحوم علامه عسکری، در معرفی شخصیت عایشه مفید می باشد.